Jeugdtheaterschool VRIJDAG & Het Peloton

Groningen, Nederland

Groningen, Nederland

Groningen, Nederland

Jeugdtheaterschool VRIJDAG & Het Peloton

Jeugdtheaterschool VRIJDAG

Ik ben niet bang

Een groep kinderen komt terecht in een kliniek van een ietwat gekke professor die denk dat hij ze kan bevrijden van hun angsten. Met een  experiment probeert hij te bewijzen dat het mogelijk is om altijd gelukkig te zijn. In deze  voorstelling volgen humor, horror, beklemming en ontroering elkaar in sneltreinvaart op. Durf jij het aan?


VRIJDAG is ook op de NoorderZondag aanwezig met een uitgebreid muziekprogramma. Lees hier meer.

 

 

Het Peloton

Met het thema ‘Crime’ als vertrekpunt, heeft theatergroep Het Peloton van Vrijdag Theater twee korte voorstellingen gemaakt waarin de spanning tot het kookpunt stijgt en waarbij je de rillingen over de rug gaan! Regisseur en theatermaker Thomas van Ek combineert theater met die andere, speciale kunstdiscipline. Welke? Dat zeggen we nog even niet, kom kijken en laat je verrassen door de plotwendingen van Het Peloton in een setting  die je zelden in het theater ziet!

 

Little Red Ridinghood

Oma weet dondersgoed hoe ze aan haar eind is gekomen. We zijn omringd door een roedel wolven en waarom zou je daar niet van kunnen genieten? Roodkapje is echter nog te jong om te beseffen hoe de wereld werkt. Wanneer ze naar de autoriteiten stapt om de moord op haar oma te rechtvaardigen, heeft oma allang door dat rode kapjes er niet voor niets zijn……

 

My Family

Het verlies van een familielid is soms ondragelijk. Het is niet te bevatten dat alles om je heen wegvalt en dat de wereld geen houvast meer kan bieden, vooral als het verlies onoplosbaar is gebleven.           De dood is een mysterieus iets, die mensen op het randje van de realiteit kan laten balanceren.  Zo ook in deze ontwrichte familie, waar niets is wat het lijkt.

Credits

Credits

Regisseur Ik ben niet bang:  Aike Vogelzang
Regisseur Little Red Riding Hood en My Family: Thomas van Ek met assistentie van Annemiek Dijkstra

Toon alle credits