Viesueel Geweld

3 in 1

Groningen, Nederland

3 in 1

Groningen, Nederland

3 in 1

Groningen, Nederland

3 in 1

Groningen, Nederland

Viesueel Geweld | 3 in 1

Doe, maak en eet!

Viesueel Geweld komt dit jaar terug met lekker veel activiteiten! Zo kun je tijdens het hele festival bij Trip’n Tosti je eigen tosti zien rocken en hossen voordat je hem op eet. Daarnaast kan je een betoverend abstract licht videokunstwerk maken en deze online laten zien aan je familie bij Zwiebel Wiebel. Als laatste komt Viesueel Geweld met het muzikale actiespel Beat it!, dus ga helemaal tekeer en ga voor de highscore! Plezier gegarandeerd!

Beat It! 6+
Beat It is een muzikaal actiespel! Voer jij de commando’s op de maat en binnen de tijd uit!? Stamp, trek, sla, buig  en draai en ga voor de highscore!
1 Rotormunt

Trip’n Tosti 4+
Trip’n Tosti is een samenwerking tussen Viesueel Geweld en de foodimagineers van EETAFOOR! Je zult jouw tosti zien twerken, rocken of hossen voor je hem op eet! Hoe dan ook… een tosti smaakt nooit meer hetzelfde na een Trip’n Tosti-beleving!
2 Rotormunten

Zwiebel Wiebel 4+
Plaats lampjes in elk formaat, vorm en kleur op de Zwiebel, en geef deze een enorme Wiebel! Zo ontstaat een betoverend abstract licht videokunstwerk. Laat jouw kunstwerk aan de hele familie zien, het is namelijk online terug te vinden!
1 Rotormunt

 

 

 

 

Credits

Sanne Nuij van Arnhem van Eetafoor
Willemijn van Arnhem en Gerrald van der Kolk van Viesueel Geweld

Toon alle credits