Aanmelden ervaren vrijwilligers

Welkom terug!

Ben je nieuw bij Noorderzon?
Ga dan even terug naar de vorige pagina.

Heb je vaker bij ons gewerkt?
Maak dan een keus uit onderstaande opties:
- een voor iedereen die mee wil werken bij horeca, publieksbegeleiding, kassa op locatie en kinderactiviteiten (Rotor).
- en een voor iedereen die productiewerk, op-en afbouw, techniek of schoonmaak wil doen. Voor deze werkzaamheden is beperkt plek.

Inloggen in Clockwise

Als je weer mee doet willen we graag dat je je deelname bevestigt in onze Clockwise Database. Dit jaar gaat er een aantal dingen anders. Zo kun je nu zelf in Clockwise doorgeven dat je er dit jaar weer bij bent. Dit doe je onder het kopje gegevens wijzigen, daar kun je direct je gegevens ook controleren en aanpassen. Ook vragen we je om alle lege velden aan te vullen.

Daarna kun je onder de knop ‘rooster’ meteen aangeven wanneer je beschikbaar bent en welke werkzaamheden je wilt doen. In de notitie kun je ook punten aangeven waar we rekening mee moeten houden. Staat er nog een notitie van vorig jaar? Dan kun je deze aanpassen of -  wanneer hij nog steeds relevant is - laten staan.

Inloggen in Clockwise doe je net zoals vorig jaar met je Inlognaam: volledige naam (voornaam, achternaam, tussenvoegsels) incl. spaties en het zelfde wachtwoord als in 2017.

Lukt het niet om in te loggen in Clockwise en werkt het opvragen van het wachtwoord ook niet? Mail dan even naar crew2018@noorderzon.nl