Extra info

Ieder jaar wordt het aantal vrijwilligers op Noorderzon groter (vorig jaar rond de 800!), het publiek groeit...Kortom: er is veel te vertellen, en soms lukt dat niet allemaal in een keer. Wij zijn er ook een vol jaar mee bezig, dus dat kan niet allemaal in één keer verteld worden.

Daarom hebben wij een aantal instrumenten om jullie langzaam aan bekend te maken met alle ins and outs van Noorderzon, het Noorderzongevoel, wie doet nu wat, en waarom. Voor vragen kun je natuurlijk terecht bij de crew coördinatie via crew2019@noorderzon.nl, of kan je contact opnemen met het secretariaat: info@noorderzon.nl / 050-314 02 78.

Meer specifieke informatie over Noorderzon, over het programma van aankomende editie, wie er nog meer werken, met wie we samenwerken of gewoon om wat foto's te kijken: browse lekker rond op onze site, het staat allemaal onder de overige menuknoppen.

Crewboek
Ieder jaar maken we een Crewboekje. Dit boekje wordt speciaal voor jullie allemaal gemaakt. Het past in je broekzak, alle belangrijke telefoonnummers staan erin, bij wie je kan aankloppen, plattegronden, een 'smoelenpagina', kort de gratis programmering etc. Kortom: onmisbaar! Je krijgt het boekje vanzelf toegestuurd.

Instructieavond
Tot slot is er nog de instructieavond. Vlak voor Noorderzon organiseren we voor iedereen een instructieavond. Voor de horeacavrijwilligers is er een tap- en koffiezetinstructie en je leert je barhoofd kennen, voor publieksbegeleiders is er een instructie en leer je mensen kennen. Iedereen krijgt dan tevens zijn polsbandje en een T-shirt. En ook hier kan je uiteraard die ene vraag nog even stellen.

Meer (externe) nuttige informatie voor vrijwilligers
- meer informatie over vrijwilligerszaken Groningen: link050.nl
- meer informatie over vrijwilligerswerk en - verzekeringen van Gemeente Groningen: https://gemeente.groningen.nl/producten/vrijwilligersverzekering