Vacature Barhoofden/Locatiemanagers

Voor de komende editie van Noorderzon zijn we op zoek naar enkele nieuwe barhoofden en locatiemanagers. Loop jij al een aantal jaren rond op Noorderzon en wil je een nieuwe uitdaging en je kennis en ervaring verbreden? Lees vooral verder of één van deze functies bij je past.

Barhoofd
Tijdens Noorderzon zijn er verschillende horecalocaties in het Noorderplantsoen. Elke bar heeft een aantal barhoofden. Samen zorgen zij ervoor dat de bar goed loopt; denk aan het aansturen/coachen van de vrijwilligers en het bijhouden van een basisadministratie. Ervaring in de horeca en ervaring op Noorderzon is handig, maar we vinden het veel belangrijker dat jij als geen ander weet om te gaan met vrijwilligers en publiek in alle soorten en maten. Vermeld ook of je in bezit bent van Sociale Hygiëne.

Laat ons weten waarom wij jou niet mogen missen.
Belangrijk: communicatief vaardig, overzicht kunnen houden, sterke teamspirit, gevoel voor ieder Noorderzon-mens (van publiek tot al je teamleden), verbinder, ervaring met Noorderzon, een koel hoofd – ook onder drukke omstandigheden.

Locatiemanager
Onze voorstellingen vinden plaats in het Noorderplantsoen en op locaties verspreid over de stad. Het programma is uitgebreid en ontzettend divers. Elke locatie heeft een locatiemanager nodig om te zorgen dat alles voor de voorstellingen (van locatie tot publiek) geregeld wordt. Denk aan de opvang van publiek en artiesten en het instrueren van onze crew ter plaatse. Van weten tot waar er gegeten kan worden, tot waar de nooduitgang is.

Affiniteit met de theaterwereld is fijn, maar sociale vaardigheden en stressbestendigheid zijn ook hier belangrijker. Weet jij het Noorderzon-gevoel uit te dragen aan (internationale) artiesten en onze vrijwilligers? Laat ons weten waarom jij de perfecte kandidaat bent. Vermeld ook of je in bezit bent van BHV. Veel artiesten zijn ontzettend blij met een goede gastheer/gastvrouw;  unieke contacten voor jaren met ‘je’ artiesten is zeker denkbaar!

Belangrijk om te weten
Er wordt van je gevraagd om in de periode van 12 tot en met 25 augustus bijna volledig beschikbaar te zijn. Voorafgaand aan deze periode geven we op diverse momenten training en instructies, na het festival evalueren we graag met je. We hebben een sterke voorkeur voor kandidaten die weten hoe het is om op Noorderzon te werken en in het mooie Groningen wonen. Voor beide functies geldt dat je de Nederlandse taal moet beheersen, je ouder dan 18 jaar moet zijn en voor locatiemanagers is het een pre als je ook Engels kunt spreken en verstaan.

Noorderzon zal na de selectie van geschikte kandidaten instructies en training geven over wat een locatiemanager of een barhoofd allemaal doet op een dag.  We bieden training, een unieke ervaring, mogelijkheid tot het halen van sociale hygiëne en of  BHV, uiteraard fijne verzorging tijdens werk en training en leuke collega’s om mee samen te werken. We geven maximaal een vrijwilligersonkostenvergoeding.

Stuur je motivatie en CV naar info@noorderzon.nl.

We selecteren op basis van wat we al van je weten, de gevraagde criteria en je brief, daarna nemen we of via e-mail of via telefoon contact met je op.
Reageren kan tot maandag 3 juni.