Parkeren

Wij raden natuurlijk iedereen aan om met het openbaar vervoer te komen, dan wel met de fiets of lopend het terrein te benaderen. Wanneer je toch met de auto komt, raden wij je aan om te parkeren in de parkeergarage Boterdiep of parkeergarage Circus. Deze zijn het dichtst bij het Noorderplantsoen en heeft elke dag voldoende ruimte. Voor meer informatie en tarieven wat betreft parkeren in parkeergarage Boterdiep of parkeergarage Circus verwijzen we je graag naar de website van de gemeente.

P+R bus

Groningen heeft ook een uitstekend pendeldienstsysteem. Vanaf grote parkeerterreinen in en rondom de stad gaan speciale bussen naar het centrum van de stad. Klik hier voor meer informatie over deze P+R terreinen.

Fietsen

Kom je op de fiets? Dan is er rondom het festivalterrein voldoende gelegenheid om je fiets te stallen in fietsenrekken. Mocht je liever gebruik maken van een gratis bewaakte fietsenstalling, dan kan dat op de volgende locaties, waarvan de Oude Boteringestraat (Openbare Bibliotheek) het dichtst bij het Noorderplantsoen is.

Invalidenparkeerstrook

Aan de noordzijde van het Noorderplantsoen, bij de Nieuwe Boteringestraat, bevindt zich een invalidenparkeerstrook.

Parkeergarage Boterdiep

Grotere kaart weergeven

 

Parkeergarage Circus

"

Grotere kaart weergeven