Last minute tickets en deurverkoop

Last -minute tickets in het Noorderplantsoen
Kaarten kunnen tot één uur voorafgaand aan de voorstelling online worden gekocht via noorderzon.nl. Vanaf één uur van tevoren zijn de overgebleven last-minute tickets voor voorstellingen in het Noorderplantsoen alleen verkrijgbaar bij de drie Kiosken en het Ticket- en Infocentrum in het VRIJDAG Theater - en dus niet bij de tent zelf. Er bevindt zich een Kiosk dichtbij alle voorstellingslocaties in het Noorderplantsoen.


Last -minute tickets Down Town
Bij DownTown-locaties buiten het Noorderplantsoen is het wel mogelijk om last-minute tickets aan de deur van de zaal te kopen, mits de voorstelling niet is uitverkocht.

Tickets aan de deur
Voor enkele voorstellingen worden kaarten alleen bij de voorstellingslocatie verkocht vanaf een half uur voor aanvang en niet via onze website of de Kiosken. Wanneer dit het geval is, staat dit aangegeven bij de betreffende voorstelling. Voor deze voorstellingen geldt: enkel contante betaling mogelijk.

Containerprogramma
Tickets voor de korte voorstellingen in de containers in het Noorderplantsoen zijn alleen contant verkrijgbaar bij de voorstellingslocatie.

Speelweide – munten
Op de Speelweide, het mini-festival voor de jongste Noorderzon-bezoekers, kun je entree met speciale munten betalen. Deze zijn te koop bij Kiosk Zuid. Ook kun je online een voucher kopen, die je bij Kiosk Zuid kunt inwisselen voor munten. Let op: teveel gekochte munten worden niet teruggenomen.