Offline Kaartverkoop

(c) Niels Knelis Meijer

(c) Niels Knelis Meijer

(c) Niels Knelis Meijer

(c) Niels Knelis Meijer

(c) Niels Knelis Meijer

(c) Niels Knelis Meijer

  • (c) Niels Knelis Meijer
  • (c) Niels Knelis Meijer
  • (c) Niels Knelis Meijer

Heb je liever even live contact? Van donderdag 1 t/m zaterdag 24 augustus kun je voor al je tickets en vragen ook terecht bij ons Ticket-en Infocentrum in het VRIJDAG Theater. Vervolgens opent op maandag 12 augustus de Centrale Kiosk in het Noorderplantsoen. Er zijn tijdens het festival drie kiosken in het plantsoen: de Centrale Kiosk, Kiosk Zuid en Kiosk Noord. Betalen is op alle locaties mogelijk via contant en pin.

*openingstijden van Kiosken volgen binnenkort

Last-minute tickets bij Kiosken in het Noorderplantsoen
Kaarten kunnen tot één uur voorafgaand aan de voorstelling online worden gekocht via noorderzon.nl. Vanaf één uur van tevoren zijn de overgebleven last-minute tickets voor voorstellingen in het Noorderplantsoen alleen verkrijgbaar bij de drie Kiosken en dus niet bij de tent zelf. Er bevindt zich een Kiosk dichtbij alle voorstellingslocaties in het Noorderplantsoen.

Last-minute tickets DownTown Groningen
Bij DownTown-locaties buiten het Noorderplantsoen is het wel mogelijk om last-minute tickets aan de deur van de zaal te kopen.

Tickets aan de deur
Voor enkele voorstellingen worden kaarten alleen bij de voorstellingslocatie verkocht vanaf een half uur voor aanvang en niet via onze website of de Kiosken. Wanneer dit het geval is, staat dit aangegeven bij de betreffende voorstelling. Voor deze voorstellingen geldt: enkel contante betaling mogelijk!

Meer informatie en spelregels

Informatienummer
Heb je vragen over kaartverkoop, dan kun je ons bellen via het informatienummer 050 211 38 73. Je kunt uiteraard ook altijd contact met ons opnemen via tickets@noorderzon.nl.

Spelregels
- Je kunt maximaal 6 tickets per persoon per voorstelling kopen.
- Na aanvang geen toegang; kom dus s.v.p. op tijd.
- Kaarten worden niet teruggenomen of geruild.
- Ons programma is voor volwassenen, tenzij anders aangegeven. Geen van onze voorstellingen zijn geschikt voor kinderen van drie jaar en jonger.
- Programma, duur en aanvangstijd zijn onder voorbehoud.
- Kortingen kunnen niet worden gecombineerd.
- Geen toegang voor huisdieren, behalve voor hulphonden. Meld dit s.v.p vooraf bij aanschaf ticket via tickets@noorderzon.nl. Water voor een hulphond wordt dan ook altijd verstrekt.
- Onze voorstellingen zijn ongeplaceerd: je mag ter plekke zelf een plaats kiezen.
- Bekijk onze uitgebreide spelregels en voorwaarden op noorderzon.nl.

Toegankelijkheid
- Voor veel voorstellingen zijn rolstoelvriendelijke plaatsen te koop via noorderzon.nl.
- Voorstellingen geschikt voor doven en slechthorenden zijn voorzien van een icoontje.