Lijst pachters 2012

Aanbod 2012

Noorderzon Restaurant ‘Alu , Alu’
Restaurant ‘Alu, Alu’ is een mooie open ruimte in het plantsoen met een prachtig terras. Hier kan je genieten van een daghap bereid door Als Edens of iets heerlijks van de kaart bestellen met een goed
glas biologische wijn.

Jantje Zag Eens Pruimen Hangen
Het ‘vaste’ restaurant in het Noorderplantsoen voert een speciale Noorderzon-kaart. Zoveel mogelijk duurzame producten, eerlijk en heerlijk bereid!

Hoogeland Catering
Verzorgt al 21 jaar de saté op Noorderzon! Daarnaast zijn er ook diverse andere gerechten te krijgen, zoals oosterse balletjes, vegetarische stoombroodjes en cassave chips.

Sapsalsa
Zomerse cocktail- en tacobar, geïnspireerd op de oorspronkelijke latin juicebars. Schenkt alcoholische en non-alcoholische cocktails op basis van vers exotisch fruit, water of melk.

De Suikerspin
Voor de echte zoetekauw! Typisch Hollandse snoepkramen met diverse soorten snoep en natuurlijk: suikerspinnen.

De Wafelkraam
Originele gebakskraam voor de zoete trek. De Wafelkraam heeft naast wafels, mét vruchten, slagroom of chocolade, ook oublies en soezen.

Matti Gelati
Biologisch Italiaans schepijs vanuit een authentiek Italiaans ijswagentje.

Poffernier
Verzorgt al 21 jaar heerlijk, ambachtelijk gebakken poffertjes. Met roomboterkrul, wapperend vlaggetje en bestrooid met poedersuiker.

Restaurant het Pakhuis
Serveert diverse hapjes en gerechten uit eigen keuken. Verschillende vleesgerechten, maar ook vegetarisch eten.

Steekjelos
Al sinds het begin staat Steekjelos met zijn steekijskraam op Noorderzon. Steekijs is het vertrouwde roomijs tussen twee wafeltjes.

Kaas in het bakkie
Lekker dippen. Biologische kaasfondue met wit en bruin Turks brood of chocoladefondue met vers seizoensfruit en diverse soorten koek en snoepgoed.

Fris en Rein
Voor het echte zomergevoel! Heerlijke sangria, fruitsappen, cocktails en tortillachips.

Grieks eetcafé Fortuna
Echte Griekse maaltijden en hapjes, waaronder pita’s, vleesspies en vegetarische spanakopita.

The cooking highlander
Barbecueën op topniveau! Op verschillende barbecues worden verse ingrediënten op Keltische wijze bereid.

Puur Noord Nederland
Eerlijke en pure producten uit de regio met uitsluitend biologische ingrediënten. Van dranken, zoetigheden en kleine gerechten tot hoofdgerechten en desserts.

Hasret
Bij Hasret kan je niet alleen terecht voor falafel en döner kebab, maar ook voor durum, köfte, lahmacun. Ook veel vegetarische alternatieven!

Cut the Crêpe
Echte Franse crêpes, zowel hartig als zoet. De vuurdoop van Cut the Crêpe op Noorderzon!

Caffé Mobilé
Schenkt echte Italiaanse koffie met een Gronings tintje. Espresso, cappuccino, latte macchiato, doppio, gewone koffie, thee of warme chocolademelk; ze maken het in een handomdraai!

De Omhelzing
Kookt met liefde, zorg en verse producten gerechten en hapjes uit de traditionele Indonesische keuken.

Jasmijn catering
Diverse broodjes, hapjes en maaltijden uit de Noord-Afrikaanse en mediterrane keuken. Of rook samen lekker een waterpijp!

Tebrugge Catering
Maakt vanuit de eigen keuken heerlijk verse maaltijdsalades, bio-burgers en hapjes.

FishMarket
FishMarket is heerlijk duurzaam dineren in een fijne Franse setting of gewoon even snacken aan het water... mosselpannetjes, oesters maar ook kibbeling!

Soepzooi
Bijzondere vegetarische soepen met verse, overwegend biologische ingrediënten. De soepen worden verkocht vanuit de trouwe Citroën HY-bus.