Bestuursverslag 2017

Geplaatst op: 03 apr 2018

Hij is er!

Een kijkje in de keuken van Noorderzon? Dat kan! In het bestuursverslag van 2017 blikken we terug naar de prestaties van de vorige editie en kijken we vooruit naar toekomstige edities van Noorderzon. In de periode 2017 – 2020 worden nieuwe visies gevormd, budgetten verschoven en uitgebreid gelobbyd. Alle ins en outs over de organisatie en uitvoering van Noorderzon vind je in dit kleurrijke document. 

Sinds 2009 vragen we jonge, Groningse ontwerptalenten om ons bestuursverslag vorm te geven. De vormgever kiest vervolgens zelf aan wie ze de vormgevingspen doorgeven. Dit jaar is het stokje doorgegeven door Tsjisse Talsma aan Jochem Koopman. 

De bijlage van het Bestuursverslag 2017 is het publieksonderzoek. In dit verslag is onder andere te lezen waar onze bezoeker vandaan komt, wat de gemiddelde leeftijd is en meer leuke feiten. 

Je kunt het bestuursverslag hier downloaden (PDF 11 MB) en het publieksonderzoek is hier te downloaden, ook zijn beide verslagen hieronder online doorlezen.  Heel veel leesplezier! 

Officïele website Jochem Koopman

 

Terug