15 juni: start kaartverkoop hoofdprogramma

Geplaatst op: 23 mei 2019

De Early Bird-voorverkoop is zojuist, 22 mei 23:59 uur, gesloten! Vorige week woensdag 15 mei om 12:00 uur ging deze van start waarna,vanaf de eerste minuut massaal kaarten over de digitale toonbank vlogen. Ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme! 

De Early Bird kaarten voor filmconcert WAD live van het Noordpool Orkest & Ruben Smit raakten na slechts enkele dagen zelfs helemaal uitverkocht. Goed nieuws voor de bezoeker die daar nog graag heen wil: op 15 juni komt de laatste 25% van de beschikbare kaarten vrij. Dit geldt overigens voor de hele selectie van de Early Bird-voorverkoop. 

Hoe nu verder? 
Vanaf zaterdag 15 juni 12:00 uur kun je online kaarten kopen voor het gehele hoofdprogramma. Houdt deze website en social media in de gaten want we maken zeer binnenkort meer namen bekend! 

Een maand later komt daar de rest van het programma bij: op maandag 15 juli om 12:00 uur start de online voorverkoop voor vrijwel het gehele Noorderzonprogramma.

Kaarten zijn online verkrijgbaar tot één uur voorafgaand aan een voorstelling.

Heb je liever even live contact? Van donderdag 1 t/m zaterdag 24 augustus kun je voor al je tickets en vragen ook terecht bij ons Ticket-en Infocentrum in het VRIJDAG Theater. Vervolgens opent op maandag 12 augustus de Centrale Kiosk in het Noorderplantsoen. Er zijn tijdens het festival drie kiosken in het plantsoen: de Centrale Kiosk, Kiosk Zuid en Kiosk Noord. Betalen is op alle locaties mogelijk via contant en pin.

Terug