Hertog Jan presenteert nog meer speciaalbieren op 28e editie van Noorderzon 

Geplaatst op: 20 aug 2018

Noorderzon Performing Arts Festival Groningen schenkt in 2018 voor het tweede jaar bier van Hertog Jan tijdens het festival. Het mooie bier van de Arcense bierbrouwerij blijft in de komende jaren het huisbier van Noorderzon. Dit jaar zijn er een aantal mooie bieren toegevoegd aan het assortiment, die tijdens het festival onder meer verkrijgbaar zijn bij de speciaalbierbars in het Noorderplantsoen. Noorderzon vindt dit jaar plaats van 23 augustus t/m 2 september.

Binnen de hernieuwde samenwerking is er ook meer aandacht voor speciaalbier. Zo worden er speciaalbieren van zowel Hertog Jan als andere merken waaronder het Belgische Abdijbier Leffe geschonken. Nieuwe toevoegingen in 2018 zijn onder meer Hertog Jan Enkel, Hertog Jan Bastaard en Goose Island IPA. 

Bas Beverwijk, Manager National Accounts & Events bij AB InBev: “Er is al zoveel moois om van te genieten op Noorderzon, daar zijn wij met een breed assortiment aan kwaliteitsbieren graag een waardevolle aanvulling op.” 

Hertog Jan staat bekend om de kwaliteit van haar bieren. Naast Hertog Jan Pilsener wordt er een breed scala aan speciaalbieren door de Arcense brouwerij gebrouwen. Hertog Jan won vele (inter)nationale prijzen met haar bieren die door een gepassioneerd team van brouwers worden gebrouwen.

Terug