Hospitality

Hospitality-aanbod Noorderzon

Wij bieden bedrijven en organisaties de mogelijkheid aan om Noorderzon in georganiseerd verband te leren kennen en te beleven. 

Ons hospitality-aanbod bestaat uit ofwel een avondprogramma, of een dagprogramma, en kan er als volgt uitzien:

De Company Nights bestaan uit een uitgebreid diner met aansluitend een bezoek aan een van onze voorstellingen. Deze diners vinden plaats in ons Noorderzon Restaurant 'Alu, Alu' of in de prachtige Desdemona (spiegel-)Tent.

Deze schitterende Desdemona Tent is tevens overdag beschikbaar, en leent zich uitstekend voor (zakelijke) bijeenkomsten, vergaderingen of bedrijfspresentaties. We stemmen graag in overleg met u af hoe de dag er uitziet.

Desdemona Tent

Niels Knelis Meijer

Desdemona Tent

Mogelijkheden dagprogramma

Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

  • Ontvangst met een glaasje bubbels of een kopje koffie/ thee in onze sfeervolle Desdemona Tent of bij mooi weer buiten op het terras.
  • Aansluitend wordt een uitgebreide, biologische lunch geserveerd.
  • Eigen invulling middagprogramma in de Desdemona Tent.
  • Desgewenst volgt hierop een presentatie van een van onze Noorderzonpartners of een Noorderzonmedewerker (u heeft keus uit diverse onderwerpen).
  • Aan het eind van de middag neemt een van onze Noorderzongidsen u en uw gezelschap mee voor een wandeling over het festivalterrein en krijgt u een kijkje achter de schermen van Noorderzon. Hierna kunt u op eigen gelegenheid het festivalterrein en het programma verder verkennen.

Contact hospitality

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze arrangementen, dan raden wij u aan zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen en de datum van uw voorkeur door te geven, want de keuze is beperkt.

 Wij zijn bereikbaar via info@noorderzon.nl, of 050-314 02 78.