Academie voor Popcultuur presenteert

Concerten op het Dwergen Podium

Nederland

Concerten op het Dwergen Podium

Nederland

Concerten op het Dwergen Podium

Nederland

Academie voor Popcultuur presenteert

Tijdens Noorderzon presenteerde de Academie voor Popcultuur drie van haar talenten op het gloednieuwe Dwergen podium. Deze drie aanstormende talenten zullen ieder twee sets van 30 minuten spelen waarin zij laten zien, waarom precies zij tot de toekomst van onze Nederlandse muziekscene behoren.

Vera Woldhek
za 19 aug | 14:30 en 17:00 uur
Vera Woldhek is pas afgestudeerd als schrijver/maker aan de Academie voor Popcultuur. In haar spoken word-theatervoorstelling ‘De Dwaalgeest’ vertelt ze een verhaal over twijfel, verwachtingen en waarom kiezen zo moeilijk is. Waarom weten we niet wat we willen? Waarom durven we niet te dromen? Waarom weegt alles zo zwaar? En juist ook helemaal niet?  
Of lijkt dit misschien maar zo? Schommel met haar mee door alle overpeinzingen. Opzoek naar antwoorden en naar Boris. Maar wie is Boris eigenlijk? 
 

Jamila Faber
zo 20 aug | 14:30 en 17:00 uur
Jamila Faber maakt intieme elektronische liedjes waar je verlegen van wordt, zo eerlijk. Liedjes om te lachen, te huilen, te dansen en soms om van te dromen. Dit zijn de overpeinzingen van een meisje met een klein hartje en een iets te grote bek dat struikelend de wereld probeert te begrijpen. Live speelt Jamila Faber met woorden, timing, verwachtingen en je hart. Als je nog niet verliefd was, dan word je het ter plekke.

Het Kanaal
vr 25 aug | 14:30 en 17:00 uur
Dit is Het Kanaal. Laat je met de stroming meevoeren naar waar je nooit bent geweest. Kom tot jezelf in het lange gras aan de oever. Luister naar de ruis van de wind over de golven tot het signaal verzwakt. En als je durft, waag een duik in het diepe, donkere water van Het Kanaal. 

Met een bescheiden mengsel van muziek, poëzie en theater, vertellen Sander Koning & Evert Prummel het buitengewone verhaal van de moderne jongere.