Academie voor Popcultuur presenteert

Concerten op het Dwergenpodium

Groningen, Nederland

Jan Westerhof

Poptalent van de Academie voor Popcultuur
Dichterbij de artiesten ga je niet komen dan bij het Dwergenpodium, het kleine podium bij bar De Dwergen is wederom hèt podium voor intieme concertjes van popbands en klassieke ensembles. Dit jaar maken o.a. de Academie voor Popcultuur en VRIJDAG, Huis voor de Amateurkunst van Groningen, het programma mogelijk.

Dit is het programma van de Academie voor Popcultuur op het Dwergenpodium:

Zondag 18 aug 14:30 - 15:15 | Gerian
We trappen af met Gerian: melancholische popmuziek uitgevoerd op donkere sferische soundscapes. Muziek met aandacht voor tekst en verhaal.

Zondag 18 aug 16:00 - 16:45 | Marigold Groove
Wat je ‘s middags op Noorderzon goed kunt gebruiken: een goede portie easy listening met invloeden uit funk, hiphop, R&B en country! Geniet van de muzikale chemie tussen Jelle Mulder en Zola Bikouta oftewel Marigold Groove.

Maandag 19 aug 14:30 - 15:15 | Hands Off
Dit punkduo uit Leeuwarden stoppen serieuze onderwerpen graag in een ludiek jasje. Over de gitaren hoor je veel fuzz wat contrasteert met een vloeiende harmonische zang.

Maandag 19 aug 16:00 - 16:45 | Karam & Jessey
De Arabische invloeden van Karam Shebat gecombineerd met de Griekse stijl van Jessey Nikos Arapoglou heeft een unieke werking op de zomerbloei, al zeggen ze het zelf. Zo lang de muziek puur en liefdevol is, is hun missie geslaagd.

Vrijdag 23 aug 14:30 - 15:15 | Silke Fenna
Toen tijdens de pianolessen van Silke Fenna duidelijk werd dat ze toch liever haar eigen draai geeft aan een compositie is haar hart voor het schrijven gaan kloppen. En na de eerste paar instrumentale liedjes ontdekte ze ook nog haar melancholische zanggeluid. Een hele fijne combinatie!

Vrijdag 23 aug 16:00 - 16:45 | Ann Healy
Misschien ken je haar van haar rol in het theaterspektakel Het Pauperparadijs en televisieserie De Fractie. Onlangs is zij begonnen met het maken van haar eigen muziek wat duidelijke invloeden heeft van Americana, country en flinke eetlepel jaren 50 swing.