Marco Chenevier

This work about the orange

Aosta, Italië

Nederlandse Première

Cristina Valla

This work about the orange

Aosta, Italië

Nederlandse Première

Cristina Valla

This work about the orange

Aosta, Italië

Nederlandse Première

Claudio Di Paolo

Gedurfd en humoristisch dansexperiment daagt publiek uit
Heb jij wel eens de neiging gehad om tijdens een voorstelling op te staan en mee te doen? Om hardop commentaar te leveren? Of mee te dansen? Hoe ver zou je gaan? Marco Chenevier – dé verrassingshit van Noorderzon 2017 – komt dit jaar terug om samen met Elena Pisu een experiment met je aan te gaan. Beide dansers laten hun choreografie regelmatig onderbreken door een robotstem die het publiek opdrachten geeft.  Zoals: wie laat de lactose-intolerante theatermaker zonder blikken of blozen een glas melk leegdrinken voor een beloning van vijf euro? En wie roept naar goed geweten ‘stop!’ en kiest daarmee voor een lege portemonnee? De dansers wurmen zich in de pijnlijkste poses om je op tragikomische wijze te confronteren met thema’s als moraal, machtsverhoudingen en goed en kwaad, in een tijd waarin we geneigd zijn onze ziel voor een schamel bedrag te verkopen aan de duivel.

“[...] an extremely intelligent and sharp show, that presents dance not as an object to admire, but rather as an experience that questions patterns of thought through the movement of the body, with a philosophical approach”

- www.enricopastore.com

Credits

Regie | Marco Chevenier
Dans | Marco Chevenier, Elena Pisu
Licht | Andrea Sangiorgo
Productie | Aldes en TiDa
Coaching | Roberta Nicolai, Roberto Castello
Techniek | Gonzalo Córdoba Estévez, Tatiana Mladineo, Luciana Peralta
Coproductie | Met steun van het MIBAC-Ministry of Cultural Heritage and Activities en de Autonomous Region of Aosta Valley, de Performing Arts Residency van de Lazio Region en Spam!


Afbeeldingsresultaat voor create to connect create to impact

Toon alle credits