UMCG, Aletta Jacobs SPH, Gemeente, Hanze, HANNN

THE ESCAPE: KRAAK DE CODE VOOR GELUK

Groningen, Nederland

Kees van de Veen

THE ESCAPE: KRAAK DE CODE VOOR GELUK

Groningen, Nederland

Kees van de Veen

Geluk en gelukkig. Als we social media mogen geloven, zijn we allemaal blij. En ondertussen hebben we ‘stiekem’ baaldagen, zorgen, onzekerheden en stress. Gelukkig maar! Maar wil je nou weten hoe het zit met geluk? Of kijken of je de sleutel voor geluk kunt vinden? Kom dan naar de Escaperoom in de Horatio-tent. Kraak de ‘code voor geluk’. En ga tijdens de interactieve mini-lezingen in gesprek met experts Agnes Schilder, Peter de Jong, Susan Scheibe over geluk, emoties en mentale gezondheid.

Op woensdag 21 augustus draait het in en om de Horatio-tent om geluk en mentale gezondheid: Kraak de ‘code voor geluk’ in de speciale Escaperoom, die ’s middags is ingericht voor kinderen en ’s avonds voor iedereen.

Middagprogramma 14:00 – 17.00 uur 
Op de middag is de Escaperoom speciaal ingericht voor kinderen. Behalve de ‘gelukscode’ kraken, kun je er kletsen met experts en bijvoorbeeld leren hoe je een echt lekkere liefdesbrief schrijft (Liekes Liefdesbrieven).  

Avondprogramma 20.00 – 22.00 uur
’s Avonds kan iedereen op zoek naar de ‘sleutel voor geluk’ in de Escaperoom en in gesprek gaan met experts over geluk en mentale gezondheid.

De Escaperoom over geluk en mentale gezondheid is een productie van HANNN, UMCG, RUG, Hanzehogeschool Groningen, Aletta Jacobs School of Public Health en Gemeente Groningen. 

Van 4 t/m 13 oktober staat de Healthy Ageing Week eveneens in het teken van mentale gezondheid. 

 


Let op: de kaartverkoop voor dit programma-onderdeel begint iets later, omdat de precieze tijden helaas nog niet bekend zijn op dit moment.