Noorderzon Talks

Geplaatst op: 22 apr 2018

Een live talkshow over Noorderzon 2018!

Kun je niet wachten op de 28ste editie van Noorderzon? Ben je ook zo nieuwsgierig naar het programma van dit jaar? Bezoek dan op vrijdag 13 juli de derde Noorderzon Talks; een live talkshow over het programma en het festival. 

Tijdens Noorderzon Talks vertellen we jou als eerste alle ins en outs van het festival, ontmoet je artiesten, programmeurs en andere medewerkers en nemen we je door middel van interviews mee de diepte in zodat je perfect bent voorbereid op de kaartverkoopmomenten. Wie is de artiest en wat bewoog hem of haar om deze voorstelling te maken? Waarom maken ze deel uit van ons programma? Waar is Noorderzon verder allemaal mee bezig? Je komt het allemaal te weten tijdens onze talkshow. 

Ook is er live muziek of theater, kom je meer te weten over Noorderzon in het algemeen en is er een leuke quiz. Als klap op de vuurpijl is het mogelijk om twee vrijkaarten te winnen.

Er vinden drie Noorderzon Talks plaats, steeds op een andere DownTown-festivallocatie. De derde vindt plaats om 20:00 uur in de Machinefabriek. De toegang is gratis, reserveren kan via info@noorderzon.nl

Noorderzon Talks III
13 juli | 20:00 uur | De Machinefabriek

Kaartverkoopmomenten:
23 juni | start online voorverkoop hoofdprogramma
23 juli | start online voorverkoop volledige programma

Terug